Clarence Seedorf mist penalty..what’s new?

Tijdens een toernooi in Moskou speelt AC Milan tegen PSV. Om de wedstrijd te beslissen komt het aan op strafschoppen….de beslissende strafschop voor AC Milan wordt genomen door Clarence Seedorf….en hij mist. Niet voor niets staat deze succesvolle en sympatieke, maar o zo slechte strafschopnemer op nummer 6 in de top 50 strafschoppen aller tijden. Klik door voor meer informatie!

4 thoughts on “Clarence Seedorf mist penalty..what’s new?”

keshia s. 13 jaar ago

oh nee?
iedreen mist wel is een panalty
hij is dat niet allen
en der bij iedreen heeft wel comentaar enzo
maar probeer maar is bij ac milaan binnen te geraken
voor al die comentaar gevers moeten is leren om hun mond te houden
seedorf dit seedorf dat
ze kunnen der zelf gene Bal van verstaan
Seedorf is gewoon weg super Goet!!!!!!!!!!!

Johan 13 jaar ago

Wat ik niet begrijp is het volgende.
Als je een medewerker hebt waarvan je weet dat een perfecte presenatie maken of geven niet zijn of haar sterkste kant is, laat je die dan een presentatie gaven bij een klant die een grote en belangrijke bestelling en opdracht voor je klaar heeft? Ik dus niet, het geeft de medewerker een gevoel van in het spotlicht staan met de wetenschap dat dit niet zijn of haar natuurlijke sterke punt is. In andere dingen, werk en situaties kane deze medewerker stralen and beter zijn dan iedereen maar………… niet deze taak. Dus, als trainer-coach laat je het succes van het team iet afhangen van iemands niet zo sterke kwaliteit. Geen weging of iemand wel of geen goede voetballer is, dit is gewoon niet zijn natuurlijke kracht en je laat het werk van een heel team daar nit van afhangen. punt uit.
ps. Ja ik ben ook een coach in voetbal, werk, met schermen and tri-atlons).

Veel plezier.

Jer 13 jaar ago

Wanneer leert hij het nu eens een keer… gewoon niet meer achter die bal gaan staan Clarence 🙂

yousouf 13 jaar ago

Is het te achterhalen hoeveel penalties Clarence al heeft genomen (en gemist) in zijn carriere?
Ik herinner me twee voor oranje, twee belangrijke in de Italiaanse competitie, minimaal 1 voor Real en natuurlijk voor Milan in Tokyo voor de wereldbeker.
Het zou een mooie quiz kunnen opleveren als je ze allemaal op een rij zou zetten met de vraag welke er in zal gaan. Maar ik weet alleen niet of dit laatste ooit is gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *