‘Oranje wereldkampioen’ in de pers

Oranje wereldkampioen, managementlessen om te winnen

Oranje wereldkampioen, managementlessen om te winnen

Veel publiciteit rondom ‘Oranje wereldkampioen, managementlessen om te winnen’. vanaf maart 2010 al een reeks aan interviews en recensies, waaronder in De Telegraaf (tweemaal), Goedemorgen Nederland, Radio 1 Dit is de dag, Radio 2 (VARA en NCRV), Radio 538, Omroep Gelderland, RTV N-H, Manager & Literatuur, tot zelfs radio Apeldoorn (!) et cetera…De laatste weken een mooie recensie in Arts & Auto, liefst 5 uit 5 sterren, en 4 uit 5 sterren in het nieuwe voetbalkwartaalblad Half 3. Ook  een mooie positieve recensie van de bibliotheek-inkoopdienst Biblion/NBD. En Boek van de Week in de Voetbal International. Verder:(klik door om verder te lezen)Omroep Gelderland (2*); BNR Nieuwsradio (3*) en liefst viermaal op bezoek geweest bij RTV N-H in de uitzending van 18-19u. Natuurlijk ook mijn nieuwste artikel geplaatst op ManagementSite.nl, Managementadvies aan de bondscoach, en na afloop van het WK een afrondend artikel op dezelfde site (in aug. best gelezen artikel van de site).…en het boek staat al bijna drie maanden in de top 100 van Manager & Literatuur. Daarnaast een interview met het blad voor Hongaren (je heet niet voor niets Gyuri) in Nederland, Most Magyarul, en zelfs een reactie vanuit Soedan! Te bestellen bij de uitgever Holland Business Publications en bij Managementboek.

3 thoughts on “‘Oranje wereldkampioen’ in de pers”

Bert Overbeek 13 jaar ago

Gaat dus lekker Gyuri. Mooi man. Op JongeBazen een recensie over Oranje, die er op neerkomt dat Nederlanders een verwend volk zijn met een te hoog verwachtingenpatroon.

Gyuri 13 jaar ago

Vandaag op de website van Sportgeschiedenis.nl een artikel over de strategie en missie van het Nederlands elftal, alsmede over de sterke en zwakke punten, zie:
http://www.sportgeschiedenis.nl/2010/06/28/de-nieuwe-strategie-van-oranje.aspx

Gyuri 13 jaar ago

Een leuke reactie uit ‘het veld’. Toon Gerbrands, directeur van AZ en in het verleden coach van vier volleybalteams die Nederlandse kampioenen werden en coach van het Nederlands volleybalteam dat in 1998 Europees kampioen werd, stuurde mij de volgende quote: “Het is een verrassend boek, met een unieke benadering. Begrippen die passen bij dit boek zijn: bijzonder, onderscheidend, inspirerend en leerzaam”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *